Skip to main content

Carret

Comencem les Colònies Estiu Pyrene! Sort que la deesa Pyrene ens guia i en un vist i no vist aquest estiu inaugurem la 13a edició.

L’equip de Pyrene hem estat des de finals de maig muntant el campament: les dutxes solars, el tancat dels cavalls, les tendes, el tancat. Quina sort estar enmig d’aquest bosc. Quan vam pujar els cavalls des de Prats fins al campament, havent passat el poble d’Aransa, van enfilar ells sols el camí i es van posar a galopar fins que van arribar aquí dalt.

Hem entrat a l’estiu amb totes les ganes, fa 2 dies estàvem tirant petards i de Revetlla i en fa 4 encara érem sentats a classe. Som 80 participants vinguts d’arreu. Ens retrobem amb nois i noies que ja fa anys que vénen, i donem la benvinguda als que descobreixen el campament per primera vegada. Quins nervis!  Aquest estiu recuperem (després de 3 estius de pandèmia 2020, 2021 i 2022) la presentació tots junts, pares, instructors i participants. Quina alegria! Despedim als pares i… aquí comença l’aventura!

Ens instal·lem, coneixem els cavalls, preparem les bicis… i sopem a la fresca brou amb galets i canelons. Quina gana! Després joc de nit i primera nit a Aransa.

Ens sobra energia perquè aquest matí a les 6am ja molts érem desperts. Ens acompanya un dia radiant d’estiu, calor i cel ben blau. I som-hi, els 13 joves d’Equitació Perfeccionament preparem cavalls per fer la primera sortida. Els de Bike comencen forts, com Wild Adventure i ja s’emporten picnic, estaran tot el dia fora. Minairons… són uns cracks, comencen fent hotels d’insectes i després orientació.  Comencen a pujar els primers núvols. Wild ja són al Molí del Salt camí de la Cova d’Annes i Bike arribant fins a Estanys de la Pera. A les 4pm tenim el cel ben negre i comença una magnífica tormenta d’estiu. Quin petac d’aigua!! Que fins i tot el Tomàs Molina ens ha destacat.
Parem i seguim i ens mullem, la cova ens resguarda, les bicis ens ajuden a no notar tant la pluja, els cavalls es dutxen sota l’aigua.
Per sort no fa fred… Avui sopem ja amb gana… i després del joc de nit, tots ja dormint. Es nota que ha sigut un dia intens.
La nit ara és estrellada, demà tindrem sol i calor i potser tormentes d’estiu de nou.

3 Comments

Leave a Reply