Skip to main content

Carret

Quin dia! Vàrem començar les Colònies ahir a la tarda i ja sembla que portem una setmana junts 😉
Primers moments per reconèixer el campament i els voltants, i els nous companys. Tot bé! Primera nit tranquil·la i càlida a Fontanera, però aquests nois tenen ganes de marxa i…

Avui a les 06h30′ els Minairons ja estaven vestits i preparats per anar a veure la sortida del sol… i no us penseu que ho han proposat els monitors, no… els més petits del campament ens han tret del sac per veure com començava el dia. Però si estava plovent!!! Res, a veure sortir el sol!!!
Ha valgut la pena! joc de llums espectacular, a estones amb pluja (refugiant-nos tots junts sota un paravent) i a estones veient el sol…

Ha seguit plovent durant tot el matí així que hem tingut una CURSA D’ORIENTACIÓ heroica. Gran actitud donant-ho tot sota una pluja intensa. Com que plovia ja al començar ens hem preparat bé i gaaaaas! De moment fa calor i no hem passat fred.

Durant el matí hem anat recollint senderistes noruecs, russos, un grup de Sitges i un pescador desorientat tots ben xops, que hem ajudat amb el que estava a les nostres mans.

El primer dia dinem al campament, amb ganes d’anar fent-lo nostre. 
I per la tarda… COMMUNITY SERVICES, fent propostes per millorar espais del campament. Així que… a treballar.

S’ha anat obrint la tarda i ara tenim una nit estrellada.
Hem agafat el son ràpid, sobretot els valents de Minairons! Que grans!
Demà ens espera un dia intens… en bici fins a Prats, a la plana, muntar a cavall i tornada a Fontanera. Esperem les tormentes que diuen vénen demà per la tarda no ens mullin gaire.
Som-hi, que això no ha fet més que començar 🙂

Leave a Reply