Skip to main content

Carret

Primer dia i primera nit superada. Son les 6:30 i la claror i els ocells ens desperten, algú comença a xerrar a dins la tenda i el xiuxiueig s’escampa arreu, aquí avui ja no dormirem més.

Sortim del sac, ens canviem i ens calcem. El dia és gris, plourà, però ja ho sabíem, cap problema! Alguns ja ens posem l’impermeable per si de cas, i per tot el campament comencen a aparèixer Fantasmicos amb capalina.

A quina hora esmorzàvem? tenim temps per fer una partida de ping pong encara. A 21!

Cereals, embotits, suc de poma boníssim, llet… bon esmorzar per començar amb les piles ben carregades. Mirem els plannings a la terrassa, avui què ens toca? Els de Gran Travessa 7×7 ja han recollit tendes i han enfilat amunt, cap a les Andorres, tenen una bona caminada fins allà, avui dormen al refugi lliure de Claror, comencen l’aventura. Esperarem alguna foto, però ja sabem que si “no news good news”.

Acabem d’esmorzar i comença a ploure, ràpid, impermeables! Alguns sembla que no haguem vist mai ploure, ens estem palplantats allà al mig mirant el cel com cauen les gotes. I és que a vegades, potser hauria d’anar una mica més d’això, de parar, contemplar i sentir. I aquí dalt sembla que ens és més fàcil.

Els d’Aventura Júnior hem començat pedalant, o més ben dit, caminant. Déu ni do com puja aquí tot! Pedalem una mica i al cap d’una estona les cames ja no poden més… Sort que anem fent parades i jocs pel camí.

Els grans de Wild Adventure també hem començat pedalant pista amunt, però nosaltres fins molt més enllà. Hem passat el refugi de Prat Miró, el de Pollineres, el del Pradell i el de Cap del Rec. Hem acabat a Prullans on hem deixat les bicis i hem caminat fins la Cova d’Annas, però encara s’ens ha obert el dia i ens hem pogut banyar al Molí del Salt.

Els d’Equitació Perfecccionament hem conegut els qui seran els nous companys de viatge, primeres mirades, primeres caricies i ja hem connectat. No ens cal res més, compartirem l’ànima durant els propers 6 dies.

Els Minairons hem esperat a que sortís el sol per sortir a fora a jugar, hem començat fent un taller d’ombres xineses i després quan s’ha obert el dia hem anat a cercar fites pels voltants del campament. Semblava que trobéssim un tresor cada vegada que trobàvem una fita! Quins crits d’il·lusió! Després els jocs amb el paracaigudes sempre triumfem!

Els riders de Bike Júnior hem començat el dia tranquils, la cursa d’orientació ens ajudarà a conèixer una mica més la zona i a saber si tenim la bici apunt, potser cal inflar alguna que altra roda, i pujar algun sillín. A la tarda taller de mecànica, en anglès, of course! Mireu que atents!

Ah… i a part de jugar i passar-ho bé també penquem!!!

Deixa un missatge