Skip to main content

Carret

I és que cada dia ens sentim una mica més com a casa, últimament la bicicleta és el nostre mitjà de transport, la bassa del darrere del campament és la nostra piscina, les tendes els nostres xalets a 4 vents, la carpa la nostra pantalla de cinema i el bosc el nostre jardí. Tenim una font on omplim les gerres d’aigua durant els àpats, un cel amb milions d’estels i una lluna que avui ens podria gronxar a qualsevol fins a quedar-nos adormits.

Avui ja ens ha costat més llevar-nos, hem allargat dins dels sacs calentons fins que l’Eva ens ha vingut a despertar, Cabirols a parar taula! I ja sabem que el grup d’Aventura Junior dels Cabirols ens hem d’aixecar una mica abans i preparar les taules amb els gots, bols i els tovallons per a tothom. També ens tocarà desparar i recollir-ho tot.

Durant el dia hem fet 1001 activitats, els Minairons hem anat al bosc a construir-nos la segona residència, jeje, branques per aquí, serres per allà i amb el fil de pita ho hem deixat tot més o menys estable, no creiem que aguanti cap tempesta, però ens donarà per jugar una estona segur.

Wild Adventure avui hem estat tranquils pel campament, cursa d’orientació al matí i Serveis a la Comunitat a la tarda, hem d’estar ben descansats per la travessa de dos dies que ens espera, demà farem motxilles i cap a Andorra a fer nit!

Els genets i amazones d’equitació ens hem perdut pels boscos d’Aransa i Lles, tant que hem arribat fins al refugi lliure de Coll Midós, avui farem nit allà i demà a la tarda tornarem, l’Uri ens han dut el sopar, aigua i tot el necessari per passar un parell de dies en ruta, quina aventura!

I Bold Adventure i el grup d’Isards d’Aventura Junior hem pedalat fins a l’infinit, com puja i baixa tot aquí, dormirem plans avui, us ho assegurem.

Demà hiking fins al cim de la Tossa Plana de Lles, a veure si aconseguim tocar els núvols.

 

Deixa un missatge