Skip to main content

Carret

Això ja s’acaba, menys de dos dies i el pati de jocs quedarà buit, el bosc quedarà en silenci. L’herba esgrogueida del davant de la casa restaurant tornarà a agafar forces per seguir brillant amb el seu verd tant intens en alguns dies. El terra de sota els palets de les tendes també tornarà al seu color estival i les flors no s’hauran d’amagar més per por a convertir-se en sabó natural dels Minairons. Tot tornarà a estar com quan vam començar a muntar el campament ara fa 2 mesos. I sembla que fos ahir…

Però encara no ens despedim ara encara el millor està per venir, demà és el dia estrella, dia d’anar a fer el barranc de la Vansa; salts, tobogans i moltes esquitxades d’aigua. Els d’Aventura i Wild Adventure s’ho passaran genial. Dia del Parc Animalier per als més peques, potser aconsegueixen veure el linx vergonyós, i  dia d’excursió en bici de 30km fins a la plana i tornar. Els de cavall s’arribaran fins a l’Hípica de Prats on deixaran descansar els cavalls una bona temporada, una bona baixada amb unes precioses vistes de la plana ceretana.

Avui el dia ha estat divertit, els de Wild han aparegut a l’hora de dinar com autèntics heroïs provinents de les muntanyes després de fer una ruta per experts. Els de Bike Camp han estat el dia fent piruetes, pel matí han estat al Bike Park de Queixans i per la tarda pel Pump Track de Soriguerola. Els Minairons han acabat la famosa cabana que feia 5 setmanes els primers Minairons van començar a construir amb troncs i fil de pita. Han acabat la tarda muntant a cavall per al zona del mirador amb les noies d’Equitació que aquest matí han fet una ruta per aprendre a ensenyar a muntar als principiants. I els d’Aventura han hagut d’aconseguir els ingredients necessaris i superar les proves pertinents per guanyar uns malèfics científics russos. Han hagut de fugir de globus d’aigua, petards i bojos que els perseguien.

Dia intens per a tots els grups que s’ho han acabat passant molt bé. Dormirem tots plans, us ho ben asseguro.

– Max i Èlia –

Deixa un missatge