EL CAMPAMENT

El Campament Sostenible Pyrene està situat a la base de l’Estació d’Esquí Nòrdic Guils-Fontanera. Es troba enmig d’un bosc de pi negre, a 1.900 metres d’alçada, envoltat de llacs i cims de més de 3.000 metres. Estant a la falda del massís del Puigpedrós tenim meravelloses vistes a la plana ceretana, al Cadí, la Tossa, al Puigmal i al Canigó.

A 15 minuts en cotxe de Puigcerdà (12 km), s’hi accedeix des de Guils de Cerdanya per una carretera ben asfaltada. Tot i que l’accès és fàcil i ràpid, el camp base està en un racó verge i salvatge del Pirineu.

Al campament és on convivim els 6 Camps junts, punt de trobada d’amics i d’inici de nous reptes i aventures.

(Carretera de la Feixa, Guils de Cerdanya, Girona, Espanya.)

SOSTENIBILITAT

Campament zero emissions, zero residus i 100% respectuós amb el medi ambient.

Un dia pedalant ens vam adonar que el Pla de Fontanera era un lloc màgic per establir-hi el camp base de les Colònies Estiu Pyrene: un rierol, el bosc, els llacs de Malniu i el Puigpedrós… vàrem somiar alt i durant la primavera del 2016 vam començar a construir el campament amb una premisa: la sostenibilitat. Les tendes estan il·luminades amb energia solar i hem construit 6 dutxes d’aigua calenta gràcies a plaques solars. És increïble dutxar-se enmig del bosc!

ALLOTJAMENT I RECURSOS

COMPTEM AMB LES INSTAL·LACIONS DE L’ESTACIÓ D’ESQUÍ NÒRDIC GUILS-FONTANERA PER AL NOSTRE ÚS EXCLUSIU. LA CASA RESTAURANT COMPTA AMB UN AMPLI SOLARIUM EXTERIOR ENTARIMAT, UNA CUINA PROFESSIONAL, LAVABOS I UN GRAN MENJADOR AMB LLAR DE FOC ON FER-HI ELS ÀPATS EN CAS DE PLUJA.

Esmorzem, dinem i sopem en plena natura si fa bo. Tocant a la Casa Restaurant tenim taules i bancs de fusta, protegits del sol amb veles durant el dia i il·luminades a la nit. A 20 metres disposem 4 tendes de 25 places cadascuna on dormim en lliteres. Guardem la roba en caixes individuals i les maletes, les bicis, els cascs o les selles… als magatzems.

El campament té el perímetre protegit de vaques, cavalls o cabirols amb una tanca de fusta.

La realitat sense maquillatge, no et perdis el Blog!

CONEIX L’EQUIP DE PROFESSIONALS DE L’ESTIU DE LA TEVA VIDA

Col·labora amb els Premis Esforç i ajuda a becar 10 infants. Fes un donatiu aquí