EL CAMPAMENT

El Campament Sostenible Pyrene està situat a la base de l’Estació d’Esquí Nòrdic de Guils-Fontanera. Ubicat a l’agradable Pla de Fontanera a 1.900 metres d’alçada, enmig del bosc de pi negre de Guils de Cerdanya, envoltat de llacs i cims de 3.000 metres. Estant a la falda del massís del Puigpedrós, tenim meravelloses vistes a la plana ceretana, al Cadí, La Tossa, el Puigmal i el Canigó.

A 15 minuts de Puigcerdà en cotxe (12 km), s’hi accedeix des de Guils de Cerdanya per una carretera ben asfaltada. Tot i que l’accès és fàcil i ràpid, el camp base està a un racó salvatge i verge del Pirineu.

Al campament és on convivim els 6 Camps junts, punt de trobada d’amics i d’inici de nous reptes i experiències.

[wpgmza id=”1″]

SOSTENIBILITAT

Campament zero emissions, zero residus, 100% respectuós amb el medi ambient.

Un dia pedalant ens vàrem adonar que el Pla de Fontanera era un lloc màgic per establir-hi el camp base de les Colònies Estiu Pyrene: un rierol, el bosc, els llacs de Malniu i el Puigpedrós… vàrem somiar alt i durant la primavera del 2016 vam començar a construir el campament amb una premisa: la sostenibilitat.

ALLOTJAMENT I RECURSOS

COMPTEM AMB LES INSTAL·LACIONS DE L’ESTACIÓ D’ESQUÍ NÒRDIC GUILS-FONTANERA PER AL NOSTRE ÚS EXCLUSIU. LA CASA RESTAURANT, AMB UN AMPLI MENJADOR PER FER-HI ELS ÀPATS EN CAS DE PLUJA, CUINA PROFESSIONAL, MAGATZEMS I LAVABOS.

Esmorzem, dinem o sopem a plena natura si fa bo. Tenim taules i bancs protegits del sol amb veles i il·luminades per la nit, tocant a la Casa Restaurant. A 20 metres disposem 4 tendes de 25 places cadascuna, on dormim amb lliteres. Guardem la roba a caixes individuals i les maletes, les bicis, els cascs o les selles… als magatzems.

Les tendes estan il·luminades amb energia solar. Hem construit 6 dutxes d’aigua calenta gràcies a plaques solars. És increïble dutxar-se enmig del bosc!

El campament té el perímetre protegit de vaques, cavalls o cabirols amb una tanca de fusta.

La realitat sense maquillatge, tal i com és… no et perdis el Blog!

CONEIX L’EQUIP DE PROFESSIONALS DE L’ESTIU DE LA TEVA VIDA

Col·labora amb els Premis Esforç, bequem 10 places dels campaments. Fes un donatiu aquí