Skip to main content

Carret

Som molts, 118, nens i nenes, noies i nois, monitors i monitores, cuineres i cuiners… A les tendes no hi cap ni una agulla, les lliteres són totes ocupades i al nostre pati de jocs, al bosc,  hi ha tant de moviment com si d’un pati d’escola es tractés.

Avui tots ens llevem una mica més aviat, excepte els Minairons que mantenim el nostre ritme i horaris, nosaltres “som sucre” en alguns moments, quins privilegiats! A les 7am ja ens venen a despertar els monis, preparem la motxilla amb tot el necessari i escalfem les cames, imprescindibles per al trekking d’avui.
Els del Camp Wild Adventure carreguem motxilles amb el dinar, el sopar i l’esmorzar de demà, avui emprenem ruta, dormirem al refugi Folch i Girona, al vell mig del Circ d’Engorgs, donen pluja per la tarda, així que intentarem alleugerir el pas.

Tots els 56 nanos del Camp d’Aventura enfilem GR amunt, avui esmorzarem a la fresca, just davant del refugi de la Feixa, ens agrada aquest nou indret per esmorzar, rodejats de cavalls, pedres gegants i verd, molt verd. Cacaolat, cereals, llangonissa, coca… ni d’hotel estaríem millor.

Els del Camp d’Equitació ho hem organitzat diferent, comencem l’excursió ben esmorzats. Ensellem els cavalls i hop! De camí a Malniu ens trobem als de Wild Adventure carregats amb les seves grans motxilles i el seu pas menys lleuger. És curiós com sent tants, venint de tants llocs diferents, fent camps diferents coincidim tots en el mateix camí, tindrem alguna cosa en comú?

I malgrat totes les diferències avui compartirem senders, ens mullarà la mateixa pluja i dormirem sota els mateixos estels, alguns a 1900 metres d’alçada i d’altres a 2380m.

“Caminem lluny,
i lluny canviem un món,
que junts ens queda a prop.
Caminem junts,
i junts serem més forts,
avui lluny és més a prop.”
-Dr. Prats-

 

 

Deixa un missatge