420

per setmana

Descobreix la cerdanya fent orientació, barranquisme, trekking, equitació, bicicleta & community service

The most complete pack for you. You are the protagonist of this multiadventure where you will take decisions on the way to overcoming the various challenges. Rich scenarios, activities and experiences. See you!

La Directora del Camp Aventura Júnior i Wild Adventure és l’Èlia Sicília, Llicenciada en CAFE. I els monitors Sam Solà i Stanley Nutter de Londres.

Inclou l’allojament en Règim de Pensió Completa; del sopar del primer dia, al dinar del darrer dia; desplaçaments interns, material específic per fer les activitats, monitors les 24h del dia i l’assegurança accidents.

Dia 1

Avui tot són cares noves, alguns arriben al Eco Campament Sostenible Pyrene situat a 1900m d’alçada en cotxe, altres en tren fins a Puigcerdà, fins i tot alguns els anem a buscar a l’aeroport! Amb amics, amb germans, amb cosins, sols… cadascú comença la seva aventura d’una manera ben diferent. La majoria s’hi estaran una setmana, els més atrevits dues i faran dos camps diferents.És una tarda perquè se situin, els repartim en grups i fem jocs, apareixen els primers riures. On són les dutxes? alguns ja tenen clar que volen dormir a la llitera de dalt i els altres a prop dels amics… i sense adonar-se’n ja és l’hora de sopar, se sent l’oloreta de sopa de galets per tot el campament.

Dia 2

Els nanos avui encara són ells qui desperten als ocells, estan plens d’energia, s’amunteguen davant el plafó per veure quines activitats faran avui. Pel matí cursa d’orientació pels indrets més macos del Pla de Fontanera arribant fins al Refugi de la Feixa, i a la tarda Serveis a la Comunitat, els bancs necessiten una repintada i a Cal Casanyes de Guils necessiten un cop de mà amb el galliner. I després de sopar… gimcana nocturna! Ull que fa fred! Abric i frontal a punt!

Dia 3

Preparats, llestos, ja!! Avui toca esmorzar de valent, al solet, amb l’herba sota els peus. Hi ha esmorzar per a tots els gustos; cereals, embotits variats, melmelada, sucs, colacao, fruita, pa, llet… Avui dia de BTT, alguns duen la seva de casa, altres la lloguen, una vegada llestos i a punt avall que fa baixada!! Arriben a Ger i resegueixen el Segre fins l’Hípica de Prats; ponts, vaques, fang, ortigues, què tal un banyet abans de dinar? A la tarda les cames demanen descans, així que una passejada a cavall és la millor opció, quin luxe de paisatges, tot es veu millor des de dalt un cavall. No ens relaxem que ens falta la tornada… En total fan uns 25Km!

Dia 4

Avui matinen, els participants de tots els camps comparteixen camí fins a l’Estany de Malniu, uns hi van a peu, els del camp de Bike en bici, els del camp d’Equitació a cavall i els més menuts hi van, però al seu ritme. Una vegada a l’Estany els atrevits es fan un banyet per treures de sobre la calor i després segueixen amunt fins al cim del Puigpedrós (2912m), on diuen que s’hi poden tocar els núvols. D’allà saltem a la Vall d’Engorgs per la Collad de Meranges, un bon trekking avui! Al refugi lliure de Folch i Girona tothom s’organitza; fogonet, sopes, qui té el pa? algú que purifiqui aigua. I va caient la nit mentre juguen al Llop, s’expliquen confidències i miren tants estels que la vista no els dóna a vast.

Dia 5

Hora d’esmorzar! Cadascú es prepara alguna cosa per menjar alliberant així pes a les motxilles, les cames ho agrairan… Recullen els sacs, la brossa i esmuñen els peus adolorits dins les botes, algú necessita una tirita? Avui el camí és més suau, seguiran el GR-11 fins al refugi guardat de Malniu i d’allà desfaran el camí fins al campament. En total un trekking de dos dies de 28km amb 1400m de desnivell positiu acumulat, per alguns la millor experiència de les Colònies Estiu Pyrene. Avui si que necessitaran una bona dutxa d’aigua calenta, les plaques solars els permetran aquest luxe. I al vespre… cinema a la fresca amb un bon grapat de crispetes a la mà!

Dia 6

Divendres és el dia estrella, dia de barranquisme. Equipats  amb cascos i trajes de neoprè tots estan ben atents a les instruccions dels monitors. Passen el matí remullats en les fredes aigües del riu La Vansa, fent salts, capbussant-se i baixant per tobogans naturals, una aventura única que molt pocs han viscut abans. La tarda és més cultural, primer un bon dinar a l’ombra dels arbres del Parc del Segre, amanida de pasta i pollastre. La visita per la La Seu d’Urgell és interessant, visiten la seva catedral romànica única a Catalunya, per acabar el passeig fent un gelat i potser comprant algun record. Però el dia no acaba aquí, el joc de nit els porta a amagar-se pels racons més insòlits del Pla de Fontanera buscant, entre tots, la millor estratègia per aconseguir la bandera.

Dia 7

És l’últim dia, però no per això més ligh. Una vegada esmorzats tots els participants de tots els camps es distribueixen per grups per fer un raid; tir amb arc, orientació, btt… tots barrejats i units comparteixen els últims moments junts. Després de dinar les famílies ja comencen a arribar, barreja de sentiments per part de tots, feliços pel retrobament amb els seus i tristos per dir adéu al munt d’amics que han fet aquí dalt, entre pins, picasoques i postes de sol. Moments d’abraçades, llàgrimes i paperets amb números de telèfon. Ens veiem l’estiu vinent?

RESERVA ARA:

Consulta les dates i els preus