Skip to main content

Carret

Quin dia de ple estiu avui!! La calor ens ha acompanyat i hem gaudit d’un sol imponent 😉

Els noi@s de Wild Adventure i Aventura Júnior ens esperava el barranc de La Vansa. Per la majoria és la primera vegada que entrem a un riu engorjat i mentre ens posem el neoprè les cares de nervis ens delaten. Quina calor! quina suada el troç caminant fins arribar al riu! …ficar-se a l’aigua, quin regal!
Comença l’aventura, i mica en mica perdem la por i comencem a jugar amb l’aigua i les roques… Notem la força que té el riu, com arrossega… i quan valuosa és l’ajuda dels companys en els moments compromesos. Atent, respiro… 3, 2 … 1! i salto a l’aigua des de les roques! quina canya!!!

Per la tarda visita a La Seu d’Urgell. La catedral romànica, els porxos, la muralla, el Parc Olímpic i… sobretot, fantàstic el gelat que ens hem pres al passeig!

Els Minairons avui també hem sortit de Cerdanya. Hem vist óssos, llops, bisons, marmotes…  Hem sapigut tenir la suficient paciència i finalment també hem vist el linx 🙂  i ho hem passat genial arremassant herba per les daines!  El Parc Animalier de Les Angles ens permet descobrir en el seu entorn animals salvatges del Pirineu que aquí viuen en semi-llibertat. Està especialment pensat pels nens: els veiem de ben aprop i fins i tot en podem tocar alguns.

I de tornada al campament hem fet una visita a Puigcerdà! L’estany, el campanar… i per no ser menys que els grans, el gelat per assaborir la calor d’estiu.

Del grup de Travessa 7×7 no en sabem gaire cosa: estan bé, dormint per algun lloc de la vall de Campcardós, tenen previst arribar demà al migdia al campament. Els desitgem bona ruta!

 

Ara al campament, els arbres estan il·luminats amb llums de colors, la música per tot i ballem celebrant una setmana inoblidable.

L’estiu de les nostres vides, gaudint de l’ara i aquí a cada instant junts. Han passat 5 setmanes volant… bé, més que volant caminant, grimpant, jugant, galopant, serrant, ajudant, pedalant, perseguint granotes, rient i fent 1.000 coses més. A punt de tancar les Colònies Estiu Pyrene i un mica tristos, demà desmuntarem el campament deixant el bosc per fi tranquil. Però també molt contents i feliços perquè, si com deien els romans recordar és tornar a passar una altre vegada pel cor, de ben segur que tornarem a bategar plegats.

 

Deixa un missatge