Skip to main content

Carret

Anem llançats, sense tocar els frens. Hem tingut un dijous fantàstic. La calor i el sol ens ho posen fàcil per seguir descobrint aquestes muntanyes.

Els del camp Wild Adventure hem arribat sobre les 15:00h a peu, venint de l’altre banda de les muntanyes, de les valls d’Andorra. Ahir vàrem dormir al Refugi Claror a 2.280 metres d’alçada. Ens hem llevat per veure sortir el sol així que després de dinar al campament hem fet una bona migdiada a l’ombra dels pins.

Gran Travessa 7×7 hem sortit a les 07am del campament amb autocar per anar fins a Saldes. Hem pujat al Pedraforca pel sender de Prat de Reu. És un bonic recorregut que’ns va ensenyar el bon amic Oriol Solà. El camí arrenca al peu de la vessant Sud del Pollegó Inferior. Es poden apreciar betes de carbó i com es desfalca la terra en alguns punts. El sender de seguida s’enfila cap al prat i després segueix crestejant fins a l’enforcadura, arribant per la vessant de Gòsol. I d’aquí al cim ja hi som en tres passes. La baixada és molt divertida per la tartera, en un moment som de nou al punt d’inici. 
Des d’aquí fins a Bagà amb l’autocar, i sortim caminant per empedrats i fins al Refugi Sant Jordi on el Toni Bosque i el seu equip ens han preparat bon sopar. Demà toca pujar Penyes Altes de Moixeró i tornar cap a Cerdanya.

Big Bike avui, de tant rebentats que estem, hem demanat un canvi de plans i fer sortida més curta. Ahir vàrem pujar al Pic Negre i al Monturull amb la bici (i també el vàrem baixar!) i tenim les cames trinxades. Déu ni do quina bona rostida!

Equitació Iniciació ja hem galopat! i si mireu a les fotos veureu que hem pujat als cavalls sense sella. Quina passada el munt que estem aprenent!

Aventura Júnior hem fet Serveis a la Comunitat pel matí i Escape Wood per la tarda. També notem les cames de l’excursió d’ahir… però res, a les pales que’ns ha tocat dessembussar el reg de sorra, que amb les pluges del dimarts va quedar tot taponat. I quin riure per la tarda… els monitors es disfressen de Gall Fer i ojuuu ve un científic boig amb una vacuna… jajajjeee!

Minairons hem estat tranquils al voltant del campament. Tranquils? sí, tranquils!!! Que’ns mereixem recuperar forces! 
Hem pintat, jugat al mocador 4.0, cabanes… dia complet.

I seguim rebent missatges:

Esperem que respectem els boscos i vigilem per a que no hi hagi més focs.
Anirem al tanto!

Deixa un missatge