Skip to main content

Carret

Pels que ja som adults, pot ser que les colònies ja ens quedin una mica lluny. Ara, segurament, les vivim des d’una altra perspectiva, fent de monitors o gaudint-les a través dels nostres fills i filles. Però el més probable és que guardem amb afecte alguns records d’aquells campaments d’estiu als que anàvem quan érem més joves. Potser aquell racó màgic del riu en què ens anàvem a banyar, o aquella cabana abandonada en la qual ens vam poder refugiar en mig d’una tempesta.

Aquest agost hem tingut la sort de poder evocar tots aquests records amb l’Emma Aixalà al programa La Primera Pedra de RAC1. Junts hem recordat tot el que significa anar de colònies. I és que, els campaments d’estiu són molt més que uns dies d’activitats i desconnexió de la família. Anar de colònies és descobrir un entorn nou i emocionant, és conviure, és fer nous amics, és aprendre a través d’explorar i experimentar. Anar de colònies és, al cap i a la fi, l’aventura de créixer.

Durant els sis programes en els quals hem tingut el plaer de col·laborar, hem parlat sobre la intendència, la màgia de l’entorn, els imprevistos o els comiats. Perquè com dèiem, segurament allò que recordem amb més afecte al cap dels anys, no són les activitats ni els llocs concrets. Si no que rememorem les anècdotes, els aprenentatges, els companys i companyes encara que no en recordem el nom. Tot allò que no estava planejat i que simplement forma part de la màgia de les colònies.

Estem molt agraïts a l’Emma Aixalà i a tot l’equip de RAC1 per haver-nos convidat a anar de colònies amb ells. Us deixem a continuació els programes per si voleu fer aquest exercici de nostàlgia amb nosaltres.

La primera pedra 24/07/2021 – Intendència:

La primera pedra 31/07/2021 – Els jocs de nit:

La primera pedra 07/08/2021 – Música:

La primera pedra 14/08/2021 – L’entorn:

La primera pedra 21/08/2021 – Imprevistos:

La primera pedra 28/08/2021 – L’últim dia de colònies:

Leave a Reply