Skip to main content

Carret

Després de la tempesta, sembla que tornen els dies clars, assolellats i la calma al campament. Les vaques pasturen en un verd que cada dia és més intens. I amb aquesta pau comença un nou dia ple d’aprenentatges, reptes i aventures per tots els participants! Amunt!

Els petits del camp de Minairons els ha tocat treballar de valent. Amb l’ajuda de troncs, branques, una serra i fils han fet la seva primera cabanya. Més tard, també han tingut temps pel joc del paracaigudes, però no han deixat de seguir construint refugis i cabanes. Aquest cop, la cosa ha anat de granotes i molleres.

Aventura Junior han posat a punt les bicis i han pujat en direcció al Refugi del Pradell, cap a Pollineres i abans de pujar cap als Estanys de la Pera, han fet mitja volta i han tornat.

Bold Adventure han començat el dia amb energia pedalant cap als estanys de la Pera. Pista amunt en companyia de cavalls i vaques que tenien ganes de jugar a fet i amagar i compartir un dia plegats.

Wild Adventure ha començat el matí amb un joc d’Orientació. Ben calçats, amb un mapa a la mà i amb un únic objectiu: trobar fites! Més tard, encara els ha quedat energia per fer Serveis a la Comunitat.

Beginner’s Horse Riding camp ens hem despertat amb una baixa. Tenim un cavall lesionat, i el Manel no ha tingut més remei que repensar l’activitat, guiar el grup en bici, i deixar el cavall reposant.

Ens arriben notícies de Pyrene Explorer. Segueixen caminant per les valls d’Andorra i avui faran nit al refugi de Comapedrosa.

Cau la tarda al campament, es pon el sol i és l’hora de sopar, pel·lícula o temps lliure. Què ens espera demà? Amb energia i vitalitat, amunt, sempre amunt per començar un nou dia!

2 Comments

  • Laura ha dit:

    Que xulu tot! Pero no veiem cap foto del grup d’aventura junior! Están be?

    • Núria Benages ha dit:

      Hola Laura, estan súper bé! 🙂 Pots veure totes les fotos que anem fent al menú de la web: IMATGES – PYRENE SUMMER CAMP 2024. Ens retrobem aviat! Una abraçada

Deixa un missatge