Skip to main content

Carret

Només portem 4 dies i el campament ja és casa nostra, et diria que sembla que faci dos mesos som aquí, o tota una eternitat… potser aquesta llum trencada, aquesta calor, aquesta calma… sense vent, sense núvols… potser sí que ho fa, no sé, com si haguéssim entrat a una altre dimensió, la galàcticocalurosa, abduïts fora de tot món conegut. El cel blanc no deixa veure al fons les muntanyes ni la vall, està tot difuminat, borrós, difús.

En aquest estat la tranquil·litat s’ha apoderat del campament. També que tenim les cames cansades d’ahir… així que avui hem estat divertint-nos fent jocs al pla de Fontanera. Com hem rigut amb l’escape room per la tarda! La Irene fent de gallfer corrent pel mirador, sense comentaris…

L’equació Puigpedrós 2.913m / onada calor 33.5ºC ens ha deixat en un estat de joia contemplativa delirant (esperem se’ns recuperin les cames o canvi el temps aviat, sinó no sé on anirem a parar).

O potser estem més alegres perquè després de 4 dies hem fet nous amics, hem aparcat els nervis i ja ens hem fet al bosc.

O potser una combinació de les dos. És ben igual 🙂

 

* Mira la foto, he intentat retocar el cel i el color però ni els efectes han pogut amb aquesta caloraaaassa.

– diràs que no és res, que fa molta més calor aquí abaix, i sí, tens raó, aquí dalt ara estem a només 17ºC

Següent entrada

Deixa un missatge