Skip to main content

Carret

Primer dia i primeres aventures. La primera nit sempre costa dormir, hi ha nerviosisme, ens tapem poc i tenim ganes de xarrera. Però això no ens impedeix començar l’endemà plens d’energia i vitalitat.

Els genets d’equitació han estat coneixent-se amb els que seran els grans amics i companys de la setmana. Noves sinèrgies que els permetran explorar el Pirineu a quatre potes i descobrir els racons més màgics d’Aransa i els seus voltants.

Els menuts del campament han començat  fent una cursa d’orientació pels voltants, mapa, brúixola i a córrer! Per la tarda s’han acostat caminant fins al refugi de Prat Miró i han estat fent 1001 jocs de coneixença, a partir d’avui amics per sempre.

 

El grup d’isards d’Aventura Júnior han pedalat 24 km avui!! Dormiran plans aquesta nit… Després de 4h dalt de les bicis han arribat als Estanys de la Pera, allà el bany ha estat la gran recompensa abans de dinar. La baixada  fins al campament l’han gaudit fins l’últim tram.

I els teens de Wild Adventure amb tooootes les seves hormones a flor de pell han estat donant un cop de mà arrenjant cosetes del campament, increïble no? matí de Serveis a la Comunitat a tope! La tarda ha estat més esportiva… Han de guardar forces que demà els esperen moolts quilòmetres en bicicleta…

Bona nit famílies!!! Ens quedem aquí dalt ben protegits per la lluna. Demà més!

Següent entrada

Deixa un missatge