Skip to main content

Carret

Escola, deures, extraescolars, rutines domèstiques… No és cap secret que el nostre ritme de vida és frenètic. De setembre a juny, vivim en una autèntica cursa d’obstacles que no ens deixa gaire temps ni espai per viure noves experiències o emocions. Però de sobte, arriba el final de curs, la revetlla de Sant Joan, i l’esperat estiu, un temps per gaudir de cada instant plenament. 

T’agradaria viure noves aventures a les Colònies Estiu Pyrene? Et donem 5 raons per sumar-t’hi:

  1. Tu seràs l’autèntic protagonista d’experiències simples, intenses i emocionants. Un ascens a un pic, fer un barranc, tenir cura d’un cavall, treballar per la comunitat… reptes que ens obliguen a posar a joc la nostra fortalesa interior, superant límits i descobrint noves altures. El millor escenari per veure, sentir, tocar, provar, olorar i sobretot, experimentar.
  2. El Pirineu, lluny del soroll de la vida urbana, ens ofereix un terreny per trobar-nos a nosaltres mateixos i a la natura en la manera més pura. Proposem aprofitar l’escenari natural que tenim a casa nostra, i fer-ho en sintonia amb la natura. Donar i rebre.
  3. La vitamina N, més coneguda com a vitamina natura, no només ens retorna a les nostres arrels com a éssers humans sinó que ens omple d’energia, ens equilibra, ens ajuda a reduir els nivells d’estrès i en definitiva, a mantenir-nos actius i millorar la nostra salut.
  4. Vivint a l’aire lliure, tenim la llibertat de córrer, crear jocs propis i fer nous amics. Aquesta vivència ens ajuda a desenvolupar la confiança, l’autoestima, les habilitats de comunicació i el treball en equip, en un entorn on assumim reptes i compartim les nostres idees, contribuint al nostre creixement personal i a la nostra autonomia.
  5. Durant aquesta experiència, aprendràs a compartir, cooperar, gestionar conflictes i trobar solucions a problemes en entorns naturals, potenciant així el teu aprenentatge social i emocional.

I si ens atrevim a deixar de banda la comoditat, les pantalles i els mòbils? T’apuntes?

Deixa un missatge