Skip to main content

Carret

Rebem en aquest 3r torn 138 campers des dels 7 anys el més menut fins als 17 anys el més gran. 
I de procedències ben diferents amb tota mena de singularitats. I és que som una petita ciutat, en la que no només anem en bici, fem barranquisme, pugem cims de 3.000 metres, galopem o fem cabanes, sinó que també hi mengem i dormim. I com us podeu imaginar ens passa de tot. 

Ahir vam començar el torn amb una tarda molt agradable, un ventet fresquet que ja bé que així no ens corquem. I després de presentar-nos i acomiadar-nos de pares, mares, àvies i avis ja cadascú va amb el seu monitor i comencem a trencar el gel i a coneixe’ns els uns als altres. Hi ha un joc xulo que fem a vegades, el de fer grups, qui tingui els mitjons blaus un grup, i el desfem, qui viu en un poble petit, qui té gat a casa, qui va a peu a l’escola, qui no té germans… i de seguida veiem que sempre tenim coses amb comú amb tothom.

Sopem a les 19:45 h, joc de nit i primera nit al campament. Fa fresqueta, però encara podem dir que és una nit d’estiu.

I avui ens hem llevat d’hora, no sabem si pels nervis de la primera nit o bé perquè encara no estem cansats.
Cel blau i calor des de primera hora del matí, ens ho han posat fàcil per començar amb les activitats. Els grans del Wild Adventure camp en bici han arribat fins a Prats, a la plana, per muntar a cavall. Advanced Horse Riding Camp tota la setmana i fem la primera sortida, som un grup molt canyero!
Aventura Júnior hem anat en bici fins als Estanys de la Pera i hem pogut comprovar com les gasten aquestes muntanyes amb les pujades. I mireu quina feinada hem fet a la tarda netejant les barbacoes de Cap del Rec.
I Minairons… som els més petits però troba’ns! Hem reconegut els voltants del campament fent activitats d’orientació, jocs al rec, i cabanes.

I quan semblava que es tapava i vèiem com al Cadí aquí davant plovia amb ganes, aquí s’ha obert i ens ha quedat un vespre preciós. Ens comencem a fer a aquest lloc tat especial, i és que serà casa nostra durant una setmana.

Sopar amb xivarri (bon senyal), joc de nit, i cap al llit! I quan mirem cap a dalt ens adonem que estem en un hotel de 5.000 estrelles.

4 Comments

Deixa un missatge