Skip to main content

Carret

Els d’Equitació han dinat al Refugi de les Cases, indret màgic i tranquil on passar-hi hores, la tarda l’han anat a passar al llac on també s’hi han banyat cavalls inclosos! El caminet des de la pista fins al llac és divertit, rocs per aquí pedres per allà, ara una branca, ara un toll d’aigua… s’ha d’estar ben atent si no es vol tornar amb la cara esgarrinxada i algun que altre blau.

Els menuts han anat al Parc Animalier, ha fet un fantàstic dia de sol que els ha permès veure óssos, cabirols, marmotes, daines, cérvols, guineus… semblen tant suaus… Al linx encara l’esperen per això… mira que es fa de pregar…

Els de Wild Adventure i Aventura Jr s’han traslladat fins a la Seu d’Urgell en autocar, de primer un bon barranc d’aigües turqueses, de segon volta turística pel casc antic de La Seu amb la seva catedral romànica única a Catalunya i de postres un divertit “Talent show” per acabar de mostrar més estrelles en aquesta última nit. I és que aquest nanos són uns 4×4 en tota regla, som divendres i no hi ha qui els aturi! Preparats per demà?

I els de Bike s’han llevat trinxats, l’excursió de dos dies amb nit al refugi de Gònecs els va deixar sense energies, aquest matí a la cursa d’orientació han lluitat contra ells mateixos. Sort de la tarda tranquila al llac de Malniu, un banyet a les seves fredes aigües els ha fet revifar les cames i toooota la baixada pel GR-11 fins al campament els ha donat les ales necessàries per arribar a les dutxes.

“This week was very different than the other ones. I lived a lot of amazing experiences in the nature. Ride my bike in this huge mountains was very challenging and emotive.

I made friends since the first day by the houres expended in the tent, on the bike and at the basecamp. Time passe very quickly and was expended in all kind of fun activities, not just riding the bike. The night games were also very fun. We played games I’ve never played before, but they were a great idea to pass the time before go to sleep.” – Daniel (14) –

Deixa un missatge