Colònies Estiu Pyrene 2019

3, 2, 1… ignició!!!

By 28 juny, 2019 No Comments

Amb totes les alarmes activades avui està previst arribar als 42º en alguns indrets de Cerdanya. Millor dia impossible per passar-nos 4 hores a l’aigua. A les 8:30 del matí ens recull l’autocar per dur-nos al Barranc de la Vansa, un petit però elegant barranc ben a prop de la Seu d’Urgell. A les 11h ja tenim els peus en remull i ens disposem a avançar amb pas ferm i decidit barranc endins.

La majoria de nosaltres no hem estat mai en un barranc, els de Menorca al·lucinem amb les aigües gèlides i cristal·lines, les altíssimes parets a costat i costat i els neoprens enganxats a la pell. Una experiència que des de ben al principi sabem que mai oblidarem.

Caminem una bona estona, un darrera l’altre, ben atents a les instruccions dels monitors i tots els ulls enganxats a cada passa. Arriba el primer salt, alguns dubtem, no ho veiem gens clar això de deixar-nos caure en aquestes gèlides aigües, però l’ovació i l’animació de tots els companys ens fa perdre la por i deixar-nos endur per l’ara i l’aquí. No hi ha res més que el present.

Ara ja no hi ha quins aturi, seguim prosseguint pel barranc, fent salts, pujant rocs i fent el cabra com mai, avui és el dia estrella. Alguns preguntem si podem venir a fer una setmana més de Colònies!

La tarda més tranquil·la la passem a la Seu, dinem al Parc del Segre, sota l’ombra, i després fem una mica el guiri pels carrerons empedrats del casc antic. Veiem la catedral romànica, fem un gelat i encara tenim una estona per passejar pel nostre compte i comprar unes llaminadures. Dia complet que no pot acabar sense una bona festa final de comiat.

 

 

Alegria
Següent entrada

Deixa un missatge