Skip to main content

Carret

Amb totes les alarmes activades avui està previst arribar als 42º en alguns indrets de Cerdanya. Millor dia impossible per passar-nos 4 hores a l’aigua. A les 8:30 del matí ens recull l’autocar per dur-nos al Barranc de la Vansa, un petit però elegant barranc ben a prop de la Seu d’Urgell. A les 11h ja tenim els peus en remull i ens disposem a avançar amb pas ferm i decidit barranc endins.

La majoria de nosaltres no hem estat mai en un barranc, els de Menorca al·lucinem amb les aigües gèlides i cristal·lines, les altíssimes parets a costat i costat i els neoprens enganxats a la pell. Una experiència que des de ben al principi sabem que mai oblidarem.

Caminem una bona estona, un darrera l’altre, ben atents a les instruccions dels monitors i tots els ulls enganxats a cada passa. Arriba el primer salt, alguns dubtem, no ho veiem gens clar això de deixar-nos caure en aquestes gèlides aigües, però l’ovació i l’animació de tots els companys ens fa perdre la por i deixar-nos endur per l’ara i l’aquí. No hi ha res més que el present.

Ara ja no hi ha quins aturi, seguim prosseguint pel barranc, fent salts, pujant rocs i fent el cabra com mai, avui és el dia estrella. Alguns preguntem si podem venir a fer una setmana més de Colònies!

La tarda més tranquil·la la passem a la Seu, dinem al Parc del Segre, sota l’ombra, i després fem una mica el guiri pels carrerons empedrats del casc antic. Veiem la catedral romànica, fem un gelat i encara tenim una estona per passejar pel nostre compte i comprar unes llaminadures. Dia complet que no pot acabar sense una bona festa final de comiat.

 

 

Següent entrada

Deixa un missatge