Skip to main content

Carret

A les 6 am fèiem check in per anar a buscar el grup de 24 joves a Menorca, quina alegria trobar-nos amb l’equip de Injove aquest matí a Maó! Amb de la pandèmia el 2020 es va aturar el programa i aquest estiu l’hem pogut reprendre amb moltes ganes.
I a les 11 am arribaven els primers campers internacionals des de Zurich, Amsterdam, Lisboa, Madrid… i de mica en mica a les 6 pm hem sigut tots a Cap del Rec. El pronòstic de méteo donava tempestes… però al final hem tingut una tarda ben tranquil·la, que ens ha ajudat a poder fer la presentació del torn amb calma.

Moltes cares conegudes… quina alegria veure com van creixent els nostres campers! Alguns van començar al campament a Fontanera, van passar per Aransa i ara inauguren el que hem muntat aquí a Cap del Rec. Aquest torn som 139 campers i tenim els camps de Minairons, Aventura Júnior, Bold Adventure i Wild Adventure. I no ens oblidem de les 14 amazones i genets que fan el Beginner’s Horse Riding Camp i dels 7 aventurers que fan la Epic Pyrene Explorer!

Ens separem per camps i comencem les activitats per conèixer-nos i conèixer els espais… i ens instal·lem a les tendes, que és del que tots en tenen més ganes.

Després de sopar arriben els darrers participants de la Epic Pyrene Explorer Expedition, un vol des de Viena s’ha endarrerit… ara ja sí que sí, comença el 2on torn!

PS: i mentrestant escrivim aquestes línies comencem a sentir trons, sembla que una bona tempesta s’apropa. Creuem els dits, que ens respecti una mica.

Següent entrada

2 Comments

  • Montserrat ha dit:

    Hola, bon día!

    No veiem els nens d’Aventura Junior, podeu penjar alguna foto si us plau 🙂

    • Núria Benages ha dit:

      Bon dia Montserrat! Pots veure totes les fotos que anem fent cada dia al menú de la web: IMATGES – PYRENE SUMMER CAMP 2024. Una abraçada

Deixa un missatge