Skip to main content

Carret

Avui el dia ha sigut intens, avui hem despertat nosaltres als ocells. Encara no són les 7am que ja hi ha xivarri a les tendes, riures, xerrameques i inclús alguna cançó. A les 8:30 tots els camps ja agafem forces per començar el nou dia, llesques de pa de pagès, embotit, sucs, cereals, Nesquick, melmelada… tot el necessari per començar el dia plens d’energia. Els monitors ens donen les primeres indicacions, material necessari per a realitzar les activitats, timmings, precaucions. Tots parem les orelles per no deixar-nos res.

Els d’Equitació agafem cascs, proteccions i malles i anem a conèixer els que seran els nostres companys d’aventures els propers dies. Raspatllem, ensellem, repassem els cascs… abans de muntar cal fer molts preparatius! Ens presentem als nous companys i triem les parelles, surten soles, no sabem com però connectem els uns amb els altres.

Els Minairons comencem el dia orientant-nos, agafem motxilles, cantimplores, gorres i ens posem crema solar, avui el sol segueix brillant a més no poder. Els monitors ens dónen mapes i brúixoles, hem de trobar fites amagades pel Bosc de Guils, hi tenen un animal fotografiat. Aprenem a distingir la marmota, el gall fer, el cabirol… una bona posada a punt per a aquesta nova setmana. La tarda la passem al riu, avui ens toca taller d’ecosistemes fluvials, l’Alba ens parla de tricòpters, heteròpters i plecòpters, ens sona a xino, però aixequem pedres al riu i hi trobem vida! Ens flipem amb aquests descobriments.

Els del Camp Wild Adventure som una bona colla, 27 joves entre 14 i 17 anys. Ens calen 3 monitors per gestionar totes les hormones 😉 El grup és canyero, hi ha repetidors d’altres anys i també cares noves. La ruta és diferent a la de l’any passat, omplim les cantimplores a la font i travessem el campament resseguint el GR fins a Guils, el sender és tècnic, amb pedres, això ens fa prendre precaucions i apretar braços, mans i dents i tot el que podem per arribar fins a baix sobre dos rodes. Arribem a Guils i a la plana, des d’allà resseguim el Segre fins a Bor, la Fou de Bor ens obre les seves fosques portes, alguns ens ho pensem varies vegades abans d’encendre el frontal i endinsar-nos cova avall, no val a badar! el casc ens estalvia més d’un ensurt…

Els del Camp d’Aventura ens distribuïm en 3 grups; cabirols, isards i óssos, cadascú té la seva aventura particular. Uns agafem les bicicletes i comencem a enfilar per la pista fins al Refugi de la Feixa, la baixada sí que la gaudim, una gran recompensa davant d’un gran esforç, ha valgut la pena. Els altres avui ens quedem pel campament i aprenem a orientar el mapa, cap a on era el nord? aix… però res ens atura, a córrer i a volar! A la tarda ens embrutem de valent, no sabíem que fer pa era tant divertit, el courem al vespre i ens el menjarem per sopar. I encara ens queda tarda per muntar a cavall, quantes coses hem fet avui? ja hem perdut el compte…

I sense adonar-nos-en ja estem sopats i amb el frontal a punt pel joc de nit, avui dormirem plans, no creieu? Recordeu que anem penjant fotos al Flicker cada dia! Seguiu l’enllaç!

 

Leave a Reply