Skip to main content

Carret

Al cim del Puigmal a 2.913 metres segurament ha sortit el sol abans que al campament. Com deuen haver dormit els grans de Travessa 7×7? Si nosaltres hem notat el fred… ells…? Ens van dir que avui resseguien els cims de l’olla de Núria. No en tenim cap més contacte, deuen ser fora de cobertura… confiem que no news, good news!

Al campament hem esperat amb ganes a que el sol sortís per darrera, precisament, del Puigmal. I és que aquesta passada nit hem arribat als 5ºC! Comencem el dia més d’hora de l’habitual. Caminem amb fred a les mans però amb ganes d’arribar al Refugi de la Feixa on ens espera un bon esmorzar. Avui intentarem pujar al Puigpedrós, es veu davant nostre, darrera les últimes congestes de neu. Uff… és lluny! Anticipant-nos a la pluja que es preveu per demà vam decidir fer un canvi de plans i avançar l’excursió prevista per dimecres a dimarts. Arribem a la Feixa a les 09am i fa un dia espectacular. Aventura Júnior hem sigut els primers en arribar. En 5′ arriben les bicis amb els nois de Big Bike, déu ni do com van! I en 10′ els Minairons que els pugen amb furgoneta fins aquí. Les vistes són increïbles! Mentre esmorzem veiem el Carlit, el Canigó, el Puigmal , la Tossa i les Penyes Altes…

No ens entretenim massa, seguim caminant cap al llac de Malniu. L’aire és sec i es veuen retallades les muntanyes. Ens trobem amb el grup d’Equitació, que han arribat a cavalls fins aquí. Aquí lliguen els cavalls a un pi i segueixen amb nosaltres fins al cim del Puigpedrós. Caminem sembla, cap a l’infinit. Abans d’arribar al cim es sumen els companys de Wild Adventure, que han sortit més tard. Ells aquesta nit dormen al Refugi Folch i Girona a 2.370 metres. Sembla que ens haguem posat d’acord per trobar-nos tots al mateix moment al cim. Celebrem ser aquí dalt, uauuu com s’estén el Pirineu cap al NW! Es veu Andorra, la Pica d’Estats i lluny la glacera de l’Aneto.

Ens despedim dels companys de Wild Adventure, ells baixen cap a Engorgs, i amb calma comencem a baixar per arribar al campament…. passades les 20h.!  Tenim les cames cansades… intentem dutxar-nos fent càlculs irracionals per saber si arribem tard a sopar. Quina gana!

Dia complet… dia rodó… però com algunes pistes ens avisaven, és ben boig! i la desproporció és total: la constant entre el perímetre i el diàmetre avui no es manté… almenys mirant la lluna aquesta nit.

 

Següent entrada

2 Comments

Deixa un missatge