Skip to main content

Carret

Divendres és el dia estrella. Tots els grups de tots els camps hem abandonat el campament per seguir coneixent aquest trocet de Pirineus. Els d’Aventura Junior i Wild Adventure s’han acostat fins a la Seu d’Urgell per fer barranquisme, les aigües gelades al principi els han tirat enrere, però a la que han començat a remuntar riu amunt el neoprè ha fet el seu efecte i  han començat a entrar en calor. Déu ni do si baixa aigua!! Les nevades d’aquest hivern i les pluges de l’estiu fan que tinguem tobogans naturals per tot arreu, que les cascadetes ens costin força de remuntar i que els salts siguin més profunds que mai, excel·lent per a fer barranquisme! La tarda ha estat més tranquila, l’han passat visitant la catedral de Santa Maria a la Seu d’Urgell, és l’única catedral romànica que es conserva a tot Catalunya.

D’altra banda els Minairons hem canviat de país. Hem deixat el campament ben motoritzats dalt del jeep i la furgoneta mentre debatíem on era la nostra destinació;

“El Parc Animalier està a la Cerdanya Francesa, França de veritat és París” deia en Teo.

“No anem caminant al Parc? els meus pares m’han dit que França està molt a prop del campament” afegia la Laia.

Óssos, marmotes, cavirols, izards… el linx és el gran buscat, només uns quants l’han aconseguit veure. I no n’hem tingut prou de caminar que després de dinar al bell mig de l’estació d’esquí de Les Angles hem decidit pujar caminant pistes amunt, fins l’últim canó han arribat alguns! Però a nosaltres no ens atura ningú, acabem el dia fent un gelat per Puigcerdà i jugant sense parar als gronxadors del Parc de Shierveck. I no us ho creureu però… fa només uns minuts que hem deixat de ballar 🙈🙈.

Bona nit papis, avis i tiets!! Amb alguns ens veiem ben aviat!

Deixa un missatge