Skip to main content

Carret

Primer dia i primer despertar, a les 06h tots amb els ulls ben oberts, ens llevem amb el sol. Encara ens estem situant, a qui li toca parar taula? què hem de posar? quants som? Per esmorzar tenim molt on triar, cereals ecològics de La Grana de tres tipus diferents, sucs, llet de vaca, llet d’arròs, pa amb tomàquet, embotit… Hem d’agafar forces que avui uns quants d’Aventura Jr aniran en bicicleta d’excursió. L’objectiu és arribar a les restes d’una antiga avioneta estavellada, quina odissea! no té res a veure pedalar per la vorera de la ciutat que pel mig de bosc entre pedres i arrels, més d’un han fet alguna aterrissada.

Els de Wild Adventure han començat coneixent els voltants del Campament, un mapa i una brúixola els han permès trobar la majoria de fites de la Cursa d’Orientació Exprès. I a la tarda Serveis a la Comunitat, als vespres hi ha molts mosquits, els grans del campament han descobert que a la llera del torrent hi ha unes molleres plenes d’ous de mosquit, una bona presa ajudarà a assecar l’espai i com a conseqüència els ous, esperem que la tàctica funcioni i puguem deixar aparcat l’antimosquits!

Els més menuts de la casa s’han passat la tarda fent sabó natural, tota una experiència. Primer han anat al bosc a collir flors per després barrejar-les amb la resta d’ingredients pesats prèviament. L’Uri s’ha encarregat de posar-hi la sosa càustica, els Minairons de lluny ho observaven tot sense perdres detall. La super batedora industrial de l’equip de cuina els ha permès deixar-ho tot ben barrejat, ara només queda esperar uns dies a que solidifiqui i s’ho podran endur a casa.

I el genets d’Equitació hem conegut de més a prop els que seran els nostres companys d’aventures els propers dies. Ens hem familiaritzat amb les selles i les regnes i hem après les tècniques bàsiques, no és fàcil mantenir la posició adequada dalt del cavall tota l’estona.

El joc de nit ens ha deixat a tots ben trinxats, demà més! Bona nit papis, germans, avis… Recordeu que teniu totes les fotos a la web a l’apartat “Imatges” a la pestanya “Sobre nosaltres”.

Següent entrada

Deixa un missatge