Skip to main content

Carret

Avui la pluja ens ha demanat una mica més. Crèiem que potser les tormentes arribarien per la tarda i hem avançat l’esmorzar a les 07h30’ pensant esquivar la pluja. Però res de res… a les 9h ja plovia a La Seu i a Cerdanya el cel era ben negre.

Els ciclistes de Bike hem revisat pastilles de frens, preparat paravents i avall cap a La Tour de Carol…

Aventura JR i Wild Adventure a les 08h30’ pujant a l’autocar cap al Barranc de La Vansa.

Equitació Perfeccionament també hem pres impermeables i paravents creuant els dits, hem anat a preparar els cavalls…

Minairons hem canviat el Parc Animalier pels Banys de Llo, els més petits del campament sí que ens hem de cuidar i que millor que banyar-nos amb aigua calenta els dies de pluja.

I ha plogut amb ganes a l’Urgell, a la Cerdanya i al Capcir… i nosaltres en bici, fent barranquisme, a cavall, i als banys termals de Llo.

Al migdia s’ha obert el dia i quan aquest sol d’estiu ha apretat de nou hem recordat que almenys val la pena intentar-ho. Contents de ser on érem, ara més tranquils, seguim endavant amb el dia.

Ens hem mullat, hem rigut, hem saltat, ens hem capbussat, hem galopat, hem nedat, pedalat, ens hem enfangat i ens hem donat la mà, almenys 20 cops durant el dia.

Últim sopar al campament! Menú especial… Talent show i ara festa al mig del bosc! Ballem, ens abracem… company, mosseguem la vida!

 

Company, mosseguem la vida
sota la lluna granada.

Maria-Mercè Marçal, Lluna granada, Cau de llunes, 1977

Deixa un missatge