Skip to main content

Carret

3r dia al campament, tot evoluciona, tots seguim endavant. El canvi de temps ens ha donat empenta i energia per menjar-nos el món, la lluna també hi té a veure. Ahir va ser un dia per ubicar-nos, avui ja sabem on hem d’anar, ens coneixem tots els racons del campament, el nostre lloc preferit per seure durant el dinar i amb qui anar a fer un partidet de tennis taula a l’estona lliure. Tenim amics des de fa dos dies, però és com si ens coneguéssim de tota la vida, ja sé com m’he de vestir per anar a dormir i no passar fred, sé que si “sóc diamant” avui em toca treure els gots i els coberts i amb el Bronco, ens entenem, serà el meu cavall fins dissabte, decidit!

I tots endavant, amb pas valent. Els de Travessa 7×7 han trobat cobertura i ens han explicat les seves aventures, han esmorzat rodejats de cavalls, han fet el Comabona (2.547m) i avui estan dormint al refugi guardat de St. Jordi, demà els hi prepraren l’esmorzar i arriben al campament!

Els més menuts també han anat de travessa, en 3Km que hi ha fins al Refugi de les Cases et poden passar moltes aventures i pots aprendre moltes coses! Quins dies més intensos! L’Amàlia ha començat el dia dient que feia la metamorfosis, mentre el Martí s’ho mirava encara des de dins del sac. I hem acabat el dia veient els Gonnies en pantalla gegant i menjant crispetes!!

Els d’Aventura Júnior… d’aventures! Hem jugat, hem muntat a cavall, ens hem perdut i ens hem orientat a la vegada, és ben possible, us ho assegurem! i a la tarda hem baixat fins a Guils de Cerdanya a casa del Cesc a donar un cop de mà amb els Serveis a la Comunitat, alguns hem preferit fer-ho en bici i altres en tot terreny, com mola! Estava tant agraït que ens ha donat ous de les seves gallines i suc.

Els de Bike hem passat el dia fora, 1 picnic, ampolla d’aigua, bici i moltes cames!! No ens n’adonarem que ens acabarem coneixent tots els racons i boscos d’aquí dalt. Hem punxat, una bici ha dit prou i més d’un ha necessitat un bon dinar a la Feixa, però no hi ha res que ens aturi a nosaltres!

A Equitació Iniciació ja tenim la rutina més depurada i cada vegada tardem menys a preparar els cavalls. Ja ens els coneixem més i sabem quin portarem tota la setmana. Hem muntat matí i tarda i hem fet un taller amb les ferradures!

Els de Wild Adventure han tingut orientació exprés i serveis, on han posat oli a tota la tarima de la terrassa del campament, sembla més que nova ara. Demà se’n van de trekking i dormiran fora, per això avui calia decidir entre tots quin menjar s’enduien, quina era la millora ruta per arribar al Refugi Folch i Girona i què cal dur a la motxilla.

Demà serà un altre dia, ben diferent, ben intens i ben únic de nou.

 

Bona nit aventurers!!

 

5 Comments

 • GEORGINA ha dit:

  Moltíssimes gràcies pels reportatges!
  S’agraeixen molt les notícies. Contents de veure que la setmana avança com esperàvem…plena d’aventures!!

 • Anna Garcia ha dit:

  Mare meva quantes coses en tant poc temps!!!
  Veig que l’aventura està assegurada i que la fresqueta també us acompanya. Passeu-vos-ho pipa.
  Sort que ens passeu informació perquè en sé d’un que, o no té bateria, o no té cobertura o aprofita per desconnectar 100%. Com diuen els yankees: no News good news!
  És molt demanar una foto de cada grup ( minaraons, bike, cavalls, adventure i wild)?
  😉

 • Carlota ha dit:

  Si si us plau,hi han nens que no tindran ni una foto de record,no s’els veu per enlloc.Us estariem agraits d’un recordet,gracies per les croniques,donen ganes de que feu canpaments per grans!!

 • Carlota ha dit:

  Ja,gracies,nomès que hi han molts nens que no surten a cap foto del Flickr.

Deixa un missatge