Skip to main content

Carret

Ja som a dijous, i és que els dies ens passen volant!

Wild Adventure hem fet nit al Refugi Folch i Girona a 2.380m, envoltats per les muntanyes del Puigpedrós, el Bony Manyer i els Pics d’Engorgs. Aquí al final de l’hivern s’acumula molta neu, encara hi queden petites llenques i per tot arreu sentim l’aigua com s’escola fins als més de 10 llacs que hi ha al fons del circ.

I estant aquí recordem com devien fer aquest pas maquis i contrabandistes camí de França i Andorra, no fa pas tant. Agafem el camí de nou cap al campament, que després de pujar el Puigpedrós ahir, avui fa baixada.

A 100 metres del campament hem fet un tancat pels cavalls. Aquests dies hi tenim 11 cavalls de la Hípica de Prats, semblen contents amb aquesta herba tant verda i amb la cura de la Carol i el Ramon. Ells ens han ajudat als nois i noies d’Aventura a que ens hi apropem, els coneguem i fins i tot a muntar-los fent un recorregut pel bosc de Fontanera. Una experiència única!

I el grup de Minairons… no hi ha qui ens pari! Avui hem tallat el sabó que vam fer estar fent dimarts, ja està acabat. I ara als banys del campament ens podem netejar les mans amb sabó natural!

Es nota que ja portem 5 dies plegats i comencem a anar rodats: torns de dutxes, parar i desparar les taules, neteja i ordre… i entre trobar el raspall de dents i posar parches a les bicis… hem notat la força del vent als cims, hem sentit com xisclen les marmotes i ajudat a l’amic quan trabuca i necessita una mà. Som el que fem, trobant-nos en aquestes muntanyes eternes.

Deixa un missatge