Skip to main content

Carret

Dies lluminosos i nits serenes d’estiu al campament. L’aire és nítid i clar.
Quina experiència avui poder sortir amb la bici del campament, pedalar per dins el bosc i acabar banyant-nos als Llacs de Malniu 😉 Quina gana a l’hora de dinar! Minairons avui d’excursió al Refugi de les Cases, on pots jugar a amagar-te sota les grans roques de granit. Des d’allà es veu com baixa el Pirineu cap al nord, amb el Canigó al fons.
Amb els Serveis a la Comunitat hem arreglat la nova zona de pícnic del Pla de Fontanera, traient-hi les arrels i tapant els forats amb biomassa. Ha quedat genial! I hem baixat fins a Guils per oferir-nos a la gent del poble per si necessiten mans per qualsevol feina feixuga. Tenim de la força de molts i ganes de donar un cop de mà! Hem penjat posters, deixat octavilles a les cases i parlat amb els veïns per si ens necessiten. A veure si ens demanen! El nostre amic Daniel diu que donar és millor que rebre. Intentem amb aquesta proposta donar les gràcies a la muntanya, als bosc, al torrent i a la gent de Guils pel que rebem aquests dies.

I alhora prenem consciència que es comença amb una petita passa, que moltes mans són poderoses i com diu el poeta, que tot està per fer i que tot és possible.

Següent entrada

One Comment

Deixa un missatge