Skip to main content

Carret

Gran dia per començar el 2on torn 😉 amb vent de nord que ho deixa tot tan clar i viu, ha quedat el cel blavíssim, i poc a poc ha marxat el fred que hem tingut els darrers dies. Vents de canvis…

A les 8h del matí l’Helena i en Sam de l’equip Pyrene arribaven a Maó. Gràcies per la vostra rebuda, Kiko i Mandi! gràcies per fer-nos-ho tan fàcil! ben acompanyats fins al Port per conèixer els nois i noies menorquins amb ganes d’aventures pel Pirineu! Sortim en barco cap a Barcelona, com es nota el vent de nord…
Mentrestant a Cerdanya, la resta de companys de l’equip Pyrene hem posat fil a l’agulla per tenir-ho tot a punt. Hem muntat 2 tendes més, les lliteres… i mica en mica tots hem anat arribant: l’Stanley de Londres, nois a la T1, altres arribant amb tren a l’estació de Puigcerdà… i les primeres famílies al campament.
A les 18h teníem una tarda preciosa… moltes cares curioses i alegres! i quins nervis!! com si et passes un ratolí per la panxa… i només per part dels participants, sinó també dels monitors. Després de tant temps… i els nervis de la primera vegada!

Un petó als pares i… comença l’aventura! ho tinc tot a la motxilla? a quina llitera em toca dormir? aixxx quins nervis! Això va en serio… doncs endavant!

Següent entrada

Deixa un missatge