Colònies Estiu 2017

Ready, steady, go!!

By 3 juliol, 2017 4 Comments

Això ja va!! 1r dia, piles carregades, sol espectacular i noves cares que ja comencen a esdevenir amistats. Estem nerviosos, tenim ganes de menjar-nos el món i de treure a la llum la nostra millor versió, a les 7am els rajos de sol ja il·luminen completament la tenda i no ens en podem estar, venim carregats d’energia i necessitem gastar-la. No és l’hora d’esmorzar que ja estem quasi tots vestits, alguns ja juguen a pilota i els altres ens gronxem als gronxadors mentre un grup para taula, avui esmorzem al solet, alguns amb l’herba sota els peus, això sí que és una catifa de les bones!!

Dia per situar-nos; amb quin grup vaig? quan paro taula? quins dies em toca dutxa calenteta? avui començo fent bici? Però no ens n’adonem i ja estem tots en acció!! Wild Adventure ha agafat les bicis i se n’ha anat d’expedició fins al Llac de Malniu, mare meva com puja aquesta pista!! La fem tota fins al refugi que duu el mateix nom i com que encara ens queden forces pugem amb les bicis fins al Llac mateix, no hi ha res que ens aturi avui!!

Tota la trupe d’Aventura Jr. estem repartits per activitats i grups, l’activitat estrella és el cavall, quines ganes de muntar-lo!! I quin luxe poder gaudir d’aquests fantàstics animals en aquest entorn, el Ramón i la Carol els hi han fet un tancat a prop del campament i els tenim de veïns. I les selles? com pesen! les hem hagut de carregar entre dos i encara gràcies! Els hi respatllem el pel, els cascs, els hi fem mimos i ells es deixen. Connectem. Els ensellem i estem ben atents de les explicacions del monitors. Ready, steady, go!

Els menuts del campament aprenem a orientar-nos, tenim brúixoles, mapes i fites esperant a ser trobades. Però el sol no perdona, aquesta setmana ha agafat embranzida i s’ha proposat lluir en la màxima esplendor, una remulladeta no? el riu ens espera!!!

Demà més, després d’un joc de nit intens ens esmunyim dins els sacs, ho sabem, avui caurem rodons, donarem pas als estels i els deixarem lluïr tota la nit, nosaltres necessitem carregar bateries per seguir lluint l’endemà.

Quins nervis!
Següent entrada

4 Comments

Deixa un missatge