Colònies Estiu 2017

Propera estació, El Cel!

By 5 juliol, 2017 2 Comments

Cadascú al seu ritme, pas a pas, cadascú gaudint-ho a la seva manera, uns jugant amb les marietes, els altres escalant rocs i uns altres simplement gaudint de les fantàstiques vistes … Fa un dia radiant, el cel és blau a més no poder i l’herba més verda que mai. El dia perfecte per aquesta aventura. Tots fem una passa darrera una altra amb l’objectiu d’arribar el més amunt possible i poder tocar el cel amb la punta dels dits, quin tacte deu tenir?

 

 

 

La canalla hem arribat fins l’Estany de Malniu, arribar fins aquí ja ens ha portat una bona estona… hem muntat un campament improvizat i hem passat el migdia remullant-nos al llac, qué fosc i quina aigua més glaçada! Els d’Aventura Júnior hem fet el cim del Puigpedrós, 2912m, o sigui que hem fet +1000m de desnivell des del campament!! I sabeu què? ens ha sobrevolat un helicòpter una bona estona i des de ben a prop! Semblava una peli del James Bond! I els grans de Wild Adventure hem seguit cap a Engorgs per fer nit al refugi lliure de Folch i Girona, ens hem endut fogonets i tendes per acampar si cal. Una aventura a mida per a cadascú… A veure què n’opinen els participants?

 

“Ens ha agradat molt anar a l’Estany de Malniu a fer el picnic. També ens ha agradat molt banyar-nos perquè estava molt freda l’aigua. Tenim moltes ganes de veure la pel·lícula d’avui i menjar crispetes” Uma, Martina i Atman. Grup de Minairons.

 

“He pujat al Puigpedrós passant pel Refugi de Malniu. El que més m’ha agradat han estat les vistes des del cim, però he disfrutat de tota l’excursió. Estic molt cansat!” Lluc Aloy. Grup d’Aventura Jr.

 

2 Comments

Deixa un missatge