PREMIS ESFORÇ

Ja fa 7 anys, el 2011, van néixer el Premis Esforç. Volíem omplir el buit en el reconeixement de l’esforç acadèmic dels alumnes (més enllà de l’educació universitària), i incidir en un moment crucial de la configuració de la personalitat (entre els 13 i 16 anys) i alhora aportar propostes en el moment potser més crític del procés educatiu (1er i 2on E.S.O).

Durant les 2 primeres edicions dels Premis Esforç vàrem aconseguir el finançament de famílies de la Cerdanya que es van volcar en el projecte, fent-lo realitat i becant a 30 joves.

Després de 3 anys, els nostres col·laboradors de El Despertador ens van proposar un nou repte ple d’esperança i il·lusió: augmentar els beneficiaris dels Premis i aconseguir que 40 joves visquéssin una experiència única a la Cerdanya.

Per aconseguir-ho, amb Verkami, necessitàvem arribar a 1.800€ per produir 1.000 còpies del CD Despertant una il·lusió amb músiques cedides per Sandra Rehder, Euclydes Mattos, Martí, Jorcx, Xevi Compte, Vic&Monik, Xavi Alías, Marujita, Mazzías, Cesk Freixas, Eva Fernández, Joan Chamorro, Andrea Motis i la Sant Andreu Jazz Band.

En 2 mesos l’objectiu es va aconseguir gràcies a 92 mecenes, 2.060€… 1.000 còpies! Els CD’s es varen vendre recaptan els fons necessaris per finançar les beques. La Fundació Adsis va ser receptora dels Premis Esforç i varen participar a les Colònies Estiu Pyrene 2014 nois i noies de Barcelona.

Després de perdre embranzida l’any 2015, vàrem tornar amb forces el 2016 i 2017, arribant a 12 beneficiaris. Aquest 2018 els Premis segueixen fent camí, esperem obtenir el finançament que els faci possibles.

Si pels teus fills les colònies son inoblidables. Per només 10€ ajudaràs a despertar la il·lusió de 40 joves més.

EMPRESES COL·LABORADORES

5 CAMPS per aprendre a divertir-te deixant una petjada ambiental zero.

Un equip de professionals amb qui aprendràs a divertir-te deixant una petjada ambiental zero.

Blog de notícies i xarxes socials al dia perquè no et perdis res, estigues alerta!!