L’EQUIP

L’equip que fem possibles les Colònies Estiu Pyrene som professionals de l’educació, l’esport i les activitats a la natura. Comptem amb una dilatada experiència.

Raül Cavaller (1977)

DIRECTOR COLÒNIES ESTIU PYRENE

Llicenciat en CAFE per l’INEFC de BCN, especialista en Activitat Física al Medi Natural. Fundador del Club Pyrene i de Cal Pesolet Eco Turisme Rural. Dedicat des de 1998 a apropar l’activitat física i la muntanya a tothom de forma sostenible. Fa dos anys que viu als EUA i compagina la feina de professor de High School amb la de Director de les Colònies Estiu Pyrene. Pare de 3 fills.

Èlia Sicília (1985)

DIRECTORA COLÒNIES ESTIU PYRENE

Llicenciada en CAFE per l’INEFC de BCN i Tècnic Esportiu en Esquí Alpí i Futbol Sala. Ha treballat com a professora, sent tutora d’escolars de primària i secundària. Fa la volta al món durant el 2013/14 amb ganes de viure altres cultures i paisatges. Arriba a Cerdanya l’any 2015, on hi resideix i la descobreix fent trail running. Directora del Club Esquí Pyrene.

Toni Masegosa (1985)

DIRECTOR TRAVESSA 7×7

Andorrà de cap a peus passa del fred del nord a la calor d’Andalusia on es treu el Grau Superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives, la carrera de MEF i el Grau Mig d’Esquí Alpí. Viatger des de jove viu i treballa com a instructor d’esquí alpí durant 3 anys a Canadà. Actualment és pare d’un peque i instructor d’esquí alpí a Granada.

Conor Nally (1997)

BIKE

Enamorat de les muntanyes i la natura, sobre dos rodes o escalant parets impossibles. És un apassionat de l’art. Ha participat en curses de bicicleta de muntanya des de fa 14 anys, i ha estat guanyador de les Cyclocross Series d’Escòcia, encara que quan més gaudeix és quan agafa la bici per simplement passar-ho bé.

Mireia Fowler (1997)

MINAIRONS

Amb un peu a La Cerdanya i l’altre als EUA és una apassionada de les muntanyes i la natura. En possessió del Grau Superior d’Art Dramàtic a través de l’Escola Eòlia de BCN és professora de teatre a escoles i aporta a les colònies la part més artística. Ha treballat com a actriu-cantant en musicals com Survivor Story i actuat en teatres com el Poliorama. 

Jordi Gosa (1992)

DIRECTOR BIKE

Nascut a Bellver de Cerdanya coneix cada pam dels boscos i muntanyes de la vall, que ha fet a peu, amb esquís o escalant. Educador Social per la Universitat de Barcelona i Tècnic Superior d’Animació d’Activitats Físico-Esportives. És Tècnic d’Esquí Alpí, d’Excursionisme, de Caiac i Monitor de Lleure. Actualment està acabant els estudis de Tècnic d’Alta Muntanya.

Manel Castellví (1999)

AVENTURA

Tècnic en Animació d’Activitats Físiques i Esportives i actualment cursant el Grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Eport. Competeix en curses d’Esqui Alpí i l’apassionen les curses de muntanya i BTT. Gran amant de les muntanyes i de la natura i sobretot de la Cerdanya on hi passa tots els hiverns i estius.

Albert Gosa (1996)

AVENTURA

Nascut a Bellver de Cerdanya i gran amant de les muntanyes i l’activitat física, és Tècnic Superior d’Esports i Tècnic Esportiu d’Esquí Alpí. És vetllador de canalla amb necessitats educatives especials i risc d’exclusió social a escoles i instituts durant el curs escolar i a l’hivern és professor d’esquí amb el Club Esquí Pyrene.

Andrea Yebra (2000)

EQUITACIÓ

Nascuda a Badalona però amb cor Berguedà és Tècnica en Conducció d’Activitats Físico-Esportives en el Medi Natural i Tècnica Superior de Condicionament Físic per l’INS Alt Berguedà de Bagà. Enamorada dels cavalls i del món del fitness té com a objectiu poder viure compaginant les seves dues passions.

Sam Solà (1995)

AVENTURA

Graduat en Fisioterapia per la Universitat Ramon Llull, Tècnic Superior en Animació d’Activitats Físico-Esportives i Tècnic Esportiu d’Esquí Alpí. Gran amant de La Cerdanya on des de petit hi passa estius i hiverns. També és coneixedor de la Índia, on ha treballat com a cooperant. Professor d’esquí alpí amb el Club Esquí Pyrene a l’hivern.

Èlia Bonada (1992)

DIRECTORA WILD ADVENTURE

Torellonenca graduada en CAFE per l’INEFC de BCN, Tècnic Esportiu en Salvament i Socorrisme i Monitora de Lleure. Està en possessió del Màster de Formació del Professorat. Després de voltar durant 8 mesos per Àsia s’instal·la a Cerdanya. Instructora amb el Club Esquí Pyrene i gran amant de les activitats outdoor, el bàsquet i viatjar.

Stanley Nutter (1997)

BIKE

Nascut a London, on estudia al North West Kent College. Ciclista des de ben petit, és membre actiu del Herne Hill Youth Cycling Club, amb qui practica totes les modalitats inimaginables sobre les 2 rodes. Apassionat de la música, forma part del Lewisham Concert Band.

Raúl Altamirano (1988)

DIRECTOR EQUITACIÓ

Tècnic en Conducció de grups al Medi Natural. Nascut a València, viu amb passió totes les activitats que es duguin a terme en un entorn natural els 365 dies. Amant de la bicicleta i l’equitació, el Setembre de ’19 fa Roma- Santiago en bicicleta. Decideix traslladar-se a viure a Cerdanya per complir el somni de viure d’allò que realment el fa feliç.

Oriol Marimón (1995)

DIRECTOR MINAIRONS

Tècnic Superior d’Esports pel CIC de Barcelona i en posessió del  2on nivell de Mitja Muntanya i de Barrancs. Ha cursat formacions d’espeleologia, vela i parapent entre d’altres. Amant de la natura més verge, troba l’essència caminant senzillament, corrent, escalant o volant amb la seva vela pel Pirineu.

Natalia Oliver (1996)

AVENTURA

De Madrid, ha viscut a Canadà i Eslovàquia on ha pogut explorar les seves muntanyes i boscos. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Monitora de Lleure i Entrenadora Nivell 2 de voleibol. Enamorada de l’activitat física en totes les seves formes competeix actualment en halterofília.

Som conscients de la qualitat educativa de les nostres accions. Les experiències que proposem són úniques i sabem que perduraran en els protagonistes dels campaments generant valors, comportaments i estils de vida.

El Club Esportiu Pyrene som una entitat que estimem el Pirineu i el posem a l’abast de tothom. Organitzem activitats durant tot l’any, amb esquís, a cavall, en bicicleta o a peu, procurant respectar la natura.

Tenim seu a Cerdanya i estem inscrits al Consell Català de l’Esport al Registre d’Entitats Esportives amb el núm. 16348 i al Cens Organitzadors Activitats Físicoesportives en el Medi Natural amb el núm. C-426.

Dutxar-se al bosc amb aigua calenta gràcies a energies renovables és possible a les Colònies Estiu Pyrene.

La realitat sense maquillatge, no et perdis el Blog!

Col·labora amb els Premis Esforç i ajuda a becar 10 joves. Fes un donatiu aquí.