EL CAMPAMENT

El Campament Sostenible Pyrene està situat a la base de l’Estació d’Esquí Nòrdic d’Aransa, al Refugi El Fornell. Es troba enmig d’un bosc de pi negre, a 1.900 metres d’alçada, envoltat de llacs i cims de quasi 3.000 metres. Estant a la falda del massís del Perafita – Tossa Plana de Lles tenim meravelloses vistes al Cadí, la Tossa d’Alp, al Puigmal i a la vall de Cerdanya.

Arribem al Refugi El Fornell per carretera asfaltada creuant boscos de roures i pi negre, i passant pel poble d’Arànser. Són 30′ (18 km) des de Martinet, així que gaudiu dels revolts i del paisatge.

Al final de la carretera haurem arribat al Refugi El Fornell i l’Estació d’Esquí Nòrdic d’Aransa, un racó verge i salvatge de la Cerdanya on ubiquem les Colònies Estiu Pyrene.

Al campament és on convivim els 6 Camps junts, punt de trobada d’amics i d’inici de nous reptes i aventures.

(Refugi El Fornell s/n, Arànser, La Cerdanya, Pirineu)

SOSTENIBILITAT

Campament zero emissions, zero residus i 100% respectuós amb el medi ambient.

Després de 4 anys a Fontanera, aquest estiu canviem la ubicació del camp base de les Colònies Estiu Pyrene. Amb ganes de descobrir nous racons, renovar les rutes i pujar muntanyes diferents. Aquí hi tenim tranquil·litat, un rierol, bosc, els llacs de la Pera i el Perafita, Monturull i la Tossa Plana… El repte és ara construir el campament amb la mateixa premisa que les edicions passades: la sostenibilitat. Des de la il·luminació amb energia solar, la recollida selectiva o dutxar-se amb aigua calenta gràcies a plaques solars… aquestes són mesures per procurar reduir la nostra petjada ambiental.

ALLOTJAMENT I RECURSOS

COMPTEM AMB LES INSTAL·LACIONS DE L’ESTACIÓ D’ESQUÍ NÒRDIC D’ARANSA PER AL NOSTRE ÚS EXCLUSIU. EL REFUGI EL FORNELL TÉ UNA GRAN TERRASSA EXTERIOR, CUINA PROFESSIONAL, LAVABOS I UN MENJADOR AMPLI AMB LLAR DE FOC ON FER-HI ELS ÀPATS EN CAS DE PLUJA.

Esmorzem, dinem i sopem en plena natura quan fa bo. A la terrassa del Refugi tenim taules i bancs de fusta, protegits del sol amb veles durant el dia i il·luminades a la nit. A 20 metres disposem 4 tendes de 25 places cadascuna on dormim en lliteres. Guardem la roba en caixes individuals i les maletes, les bicis, els cascs o les selles… les guardem als magatzems.

El campament té el perímetre protegit de vaques, cavalls o cabirols amb una tanca de fusta.

La realitat sense maquillatge, no et perdis el Blog!

CONEIX L’EQUIP DE PROFESSIONALS DE L’ESTIU DE LA TEVA VIDA

Col·labora amb els Premis Esforç i ajuda a becar 10 infants. Fes un donatiu aquí